Waarom Innovine Projects

Processen verbeteren

Fouten Reduceren

Gecentraliseerd systeem

Bewezen technologie

Betere workflow

Kosten besparen

Digitaliseren en Automatiseren

Innovine Projects is het onderdeel waar we software en IT-oplossingen op maat maken. Onze kracht ligt in het oplossen van complexe vraagstukken en het neerzetten van geautomatiseerde bedrijfsprocessen. Innovine Projects is passend voor organisaties die hun bedrijfsprocessen niet altijd in standaardproducten kunnen of willen laten maken.

In de wereld van Technologie zijn er talloze bestaande applicaties die op verschillende onderdelen in een bedrijfsproces een oplossing bieden. Alleen de implementaties en aanpassingen zijn groot, want er wordt maar van een deeloplossing gebruik gemaakt en bedrijfsprocessen moeten aansluiten op het product.

De mogelijkheden in maatwerk voor software oplossingen zijn eindeloos. Dit komt doordat alles op een bepaalde manier te maken en te integreren is. Zo kunnen alle wensen ingevuld worden om een betere worklflow voor jouw bedrijf te krijgen. Samen denken we na over wat we voor jouw bedrijf kunnen realiseren dat waarde biedt voor jou, de medewerkers en de klanten.

Voordelen Innovine

 • Een systeem wat aansluit op jouw bedrijfsprocessen
 • Op basis van jouw eisen en wensen bedenken we samen een passende oplossing
 • Door goed samen te werken met verschillende expertises die wij en jullie in huis hebben, komen de business en IT goed bij elkaar om het beste systeem of stukje functionaliteit te maken.
 • Zelf bepalen hoe het eruit komt te zien? Dat kan. Je bent niet afhankelijk van standaarden
 • Je betaalt niet voor onnodige functies binnen een systeem. We bepalen namelijk zelf wat de oplossing moet kunnen doen
 • Geen terugkerende licentie kosten 
 • De oplossing is schaalbaar en kan meegroeien met jullie groeiende organisatie
 • Jij bepaald de ontwikkelingen van het systeem. Nu en in de toekomst
 • Je bent onderscheidend met maatwerk software oplossing(en)

Jouw Software Team

Wanneer je aan de slag gaat met Innovine Projects wordt er een team samengesteld met de benodigde expertises om jouw probleem op te lossen of idee te realiseren. Een ervaren team kan bijvoorbeeld bestaan uit Software Ontwikkelaars (zij ontwikkelen de software), een UX-designer (visualiseert het systeem d.m.v. designs en schetsen), (systeem)architect, Product Owner en Tester(s).

Het doel van het samenstellen van een passend team is om een goede aansluiting te vinden in de manier van samenwerken en natuurlijk om tot de juiste maatwerk oplossing te komen!

Onze Werkwijze

Kennismaking

Inzicht krijgen in de situatie en gewenste situatie. Wij brengen de huidige bedrijfsprocessen in kaart.

Product visie

Het vertalen van de gewenste situatie in iets tastbaars en praktisch. Hier leveren we het product design.

Product roadmap

Het uitwerken en plannen van de product visie. Het samen vormgeven van de aanpak voor de realisatie van de gewenste situatie.

Delivery

Het realiseren van het product op een Agile manier van werken. In sprints werken we samen naar het eindresultaat.

Kennismaking

Inzicht krijgen in de situatie en gewenste situatie. Wij brengen de huidige bedrijfsprocessen in kaart.

Product visie

Het vertalen van de gewenste situatie in iets tastbaars en praktisch. Hier leveren we het product design.

Product roadmap

Het uitwerken en plannen van de product visie. Het samen vormgeven van de aanpak voor de realisatie van de gewenste situatie.

Delivery

Het realiseren van het product op een Agile manier van werken. In sprints werken we samen naar het eindresultaat.

API Integraties

"Binnen maatwerksoftware merken we dat onze klanten de maatwerksoftware oplossing willen integreren met overige systemen die het bedrijfsproces ondersteunen. Een van de wensen is vaak dat we in de maatwerk oplossing een order -en facturatie functionaliteit gaan maken. In dit geval is het handig als de maatwerk oplossing aansluit op een boekhoudsysteem (zoals o.a. Twinfield, Exact, Reeleezee). Daarbij merken we vaak dat onze klanten met hun partners willen integreren, zodat ze een betere service en totaal pakket van producten kunnen bieden aan hun klanten. Van begin tot het einde van het proces."

Wat vinden we leuk om te doen

"Het faciliteren van dit proces tot een goede integratie vinden wij altijd een leuke ervaring. Inmiddels hebben we al aardig wat koppelingen met interne systemen of externe partners gerealiseerd. Een persoonsgebonden benadering vinden we fijn in elk proces wat we aangaan."

Proces Optimalisatie


Digitaliseren & Automatiseren

 • Order Management

 • Facturatie

 • Contract Management

 • Geautomatiseerde Planningen

 • Webshops

 • Online Portals

 • Voorraad en Warehouse processen

 • Logistieke processen

 • Een Digitaal lab-omgeving

 • Dashboards en Rapportages

Cases

Binnen Rijkswaterstaat was er behoefte om alle objecten die onderdeel uitmaken van een onderzoek ergens centraal te kunnen opslaan en gegevens te gebruiken voor vervolg handelingen over meerdere partijen. Er moest een systeem komen.

De kern van het samenwerkingsnetwerk van FloraNL wordt gevormd door een krachtig IT-platform dat deelnemende bloemisten verbindt. Zo ontstaat een oplossing voor zakelijke klanten die op iedere locatie in Nederland bloemen en planten leveren.

Er is een Logistiek Informatie Systeem (genaamd FLIS) ontwikkeld. De behoefte voor het automatiseren/digitaliseren van de bedrijfsprocessen is ontstaan om de organisatie van de logistieke processen beter, sneller en efficiënter te laten verlopen. Ook is er een flinke kostenbesparing gerealiseerd.

beter werken, sneller werken, met plezier werken

Maatwerk Software voor de zakelijke markt